Våra gäster tog en tupplur innan det var dags för lunch på Geneva. Gud, en ur personalen pratade så mycket med oss att jag nästan ville fråga om hon ville sitta ner vid vårt bord eller kanske lämna oss i fred en liten stund. Ibland blir det lite för mycket av trevligheten. När alla var mätta och belåtna gick vi en promenad utanför Green Valley och slank in på wetmarket för att hämta uppsydda kuddfodral, titta på den lite snubbiga fisk- och köttdelen innan vi köpte med oss lite frukt och grönt hem.
Väl hemma åkte jag till närmaste massagestället för att försöka få ordning på mina onda axlar och nacke. Jag blev hänvisad in i ett rum som redan befolkades av två kinesiska män. Cigarettlukt och hög musik var det första som slog emot mig och jag undrade en kort sekund om jag skulle stanna eller gå. Nacken gjorde så ont att det blev ett lätt beslut, stanna kvar. Jag låg på helspänn och var rädd att männen skulle be om en "Happy ending" med mig i samma rum. Tack gode Gud var det inget som hände utan de gick 10 min senare. Tjejen som masserade var riktigt bra så jag hoppas på en ordentlig förbättring imorgon. Kring 18:00 åkte vi ner på stan och gick ett varv på Pearlmarket innan vi åt mat på Blue Frog. Viktor kom hem och hämtade pengar efter skolan och drog sen till kompisen Lorenzo på middag och övernattning. Klockan är nu halv 10 och vi här hemma är trötta och vill gå och sova.
Denna trevliga soptunna på fisksidan är en stor kontrast till...
dessa goda druvor en bit bort. Det var kul att se Monicas min när vi vandrade runt.
Nere på stan vid 19:00 på väg till Blue Frog. Fredag och värmen hade lockat många människor till alla utomhusserveringar.
Mango Margarita. God och väldigt stor. 

Kommentera

Publiceras ej