Det är ju fan att man ska vakna med migrän igen. Jag har varit besparad så länge att varenda migränattack känns som ett nederlag. Huvudvärk eller inte, det var bara att ta taxi till hårsalongen "Urban Roots" för här skulle färgas och klippas. Detta besök tog bara 3 timmar mot 4 timmar det tog vid första besöket. Jag orkade inte prata så mycket idag  så jag bläddrade mest tidningar och slumrade medan de slet och drog i skallen. Två koppar te, en Cola light, ett toalettbesök, miljoner slingor, härlig hårtvätt, massage, klippning och slutligen ett stort hål i plånboken. Detta blev sammanfattningen på dagens besök hos frisörerna Kit och Kimmy. Jag åkte hem och tittade på den vackra filmen "Philomena" innan jag och Nina for till Flowermarket. Gud så varmt de stackars blomsterförsäljarna har både i och utanför byggnaden. Jag inhandlade främst blommor till morgondagens mingel och kulören på blommorna gick i våra flaggors färger. Viktor och Anton stack till Pearlmarket och hängde medan Emma och jag gick igenom hennes läxor. 
Igår blev vi (Veronica, mig och Nina) utmanade av Catrin att göra den berömda "ishinksutmaningen" och vi hade ju inte hjärta att säga nej. Vi möttes hemma hos Veronica och fick hjälp av våra barn att både filmas och "vattnas". Jag som inte ville ha mer huvudvärk drog på mig en badmössa och skämde ut stackars Emma totalt. Men iskallt vatten i håret är inte världens bästa sak idag. Denna utmaning är en kul sak att göra men det är också viktigt att komma ihåg varför vi gör det. Mina tankar går därför till min arbetskollega Kicki som avled i just ALS och alla andra som är berörda på något sätt av denna hemska och otäcka sjukdom.
Jag skyndade mig sedan till gymmet och cyklade i 30 min. Det var vad skallen klarade idag och jag bara MÅSTE träna efter utsatt plan. 
Resten av kvällen gick åt till middag och en massa läxläsning.
Det blev kort!!! Så himla slitet att jag inte hade något val.
Härliga blommor. Jag tröttnar aldrig att åka dit.
Vattenutmaning!!


Så här kan en konversation mellan mig och chauffören se ut.



3 kommentarer

Merja

28 Aug 2014 19:45

Det blev jättesnyggt! Hoppas huvudvärken ger sig!

Svar: Tackar och bockar. Skulle dock behöva en kines här hemma som stylar håret.
miajohnemark.se

Chrille

29 Aug 2014 00:46

Snygg frilla!! 👍👍

Svar: Samma dag som klippt= nöjd
Idag=hm
miajohnemark.se

LenaRoLi

29 Aug 2014 06:55

👎 för huvudvärk, 👍 för besöket hos frisören 😃

Svar: Idag är det tvärt om ha ha
miajohnemark.se

Kommentera

Publiceras ej