Efter dagens lektion i kinesiska hängde jag med Veronica, Catrin och Nina ner till elektronikmarknaden. Det var ett tre våningar högt hus med allt du kan behöva och allt du inte behöver men trots det vill ha. Jag spenderade blygsamma 200 kr på en kameraväska, rengöringspensel och skyddslins medan de andra köpte objektiv både högt och lågt. Expediten fick jobba hårt vill jag lova. Lunch blev på Wagas och vi hann även med ett besök på närliggande Marks&Spencer. Jag blev mäkta förvånad att se alla fina kläder som såldes där. Jag som trodde att det var en mataffär och inget annat. Jag vill ha typ allt i form av klänningar, skor, byxor och väskor. De hade till och med vettiga storlekar som medium och medium/large. Hoppas på ett besök när jag bantat bort 100 kg, vunnit på lotto och sommaren kommit till Shanghai, typ aldrig!!!!

1 kommentarer

LenaRoLi

28 Apr 2014 19:40

100 kg? Nu tog du i varje all i ordentligt. Ut och Power-walka vet ja, 40 min/dag :-) Vi kan ju ta varandra i hand för jag har också en del att gå ner, igen :-o Ops, hur gick det till? Idag var det +23 när jag åkte hem, mmmmmm jag njuter! Till Valborg åker jag till Småland, Blomstermåla. Jag ska lata mig och låta min pappa passa upp, precis som han vill. Man får inte lyfta ett finger när man kommer hem dit och det kan man väl stå ut med ett par dagar men inte mer. Hoppas att våren/sommaren snart kommer till er.
Tänk vad minnen du kommer att ha resten av ditt liv och tänka tillbaka på. Vilka fantastiska upplevelser du har i din ryggsäck

Svar: Haft en liten downperiod så 100 kg var kanske att ta i. Låter härligt att bli ompysslad. Ibland är man värd det.
miajohnemark.se

Kommentera

Publiceras ej