Efter skolbesök bestämde jag mig att äta lunch med mig själv som sällskap. Det är ganska lustigt att i Sverige så styrs valet av restaurang efter att maten är god. Här måste både maten vara god och toaletten så hyfsad att den går att använda. Blev alltså simply Thai och en sallad med kött. Ett glas vin råkade komma med i beställningen, för visst är det väl fredag idag?!
Ja ja torsdag då,  men jag tränade som en gnu i morse och jag kan unna mig detta enda glas. Träning och Ayi är en ganska bra kombo måste jag säga. Idag tog jag mig faktiskt i kragen och började prata med henne. Vi lovade varandra att hjälpas åt med engelskan resp. kinesiskan. Kan inte springa runt och gömma mig direkt hon kommer, känns ju ganska oförskämt.

Jag sammanfattar dagens lunch med detta: STARKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Satan i havet, där smälte nästan amalgamet bort i truten.



3 kommentarer

Anonym

31 Oct 2013 07:03

Snart har du långt lockigt blont hår och gillar "tofsar".... Det är lite Montazami varning på dig.... Kanske inte klädmässigt vad jag förstår...;-)

Svar: Ha ha ha här fick jag mig ett gott skratt.
Visst det ser ju fint ut när jag valsar in och beställer en sallad och ett glad vin. Sen att maten är så stark att jag får beställa i ris för att få nått i magen. Det liksom tar bort glamouren över det hela!!!!!
miajohnemark.se

Anonym

31 Oct 2013 07:55

Mamma får hjälpa dig med dina kläder när hon kommer... Men så länge du inte har en stickad tröja från hatthyllan på bäckvägen med "doft" så är det lugnt!

Svar: Ha ha Gud ja!!!!!!
miajohnemark.se

Farfar

31 Oct 2013 10:20

Låt mamma, när hon kommer, göra söta köttbullar,
motvikt till den starka havet. Uttrycket Stark och Satan i havet har jag aldrig hört förut. Tänk att de kan jämföras med varandra!

Svar: Mycket ska man höra innan öronen trillar av brukar man säga!!!
miajohnemark.se

Kommentera

Publiceras ej